Job i spil

Job i Spil – VUC ERHVERV

Nysgerrig på dine muligheder for job og uddannelse? Job i Spil gør det let at blive klogere på, hvad der skal til for at nå i mål med job og uddannelse.

Projekt Job i spil – VUC ERHVERV

Dialogværktøjet Job i Spil sætter fokus på lediges kompetencer

Job i spil sætter fokus på lediges kompetencer via et innovativt digitalt …

Job i spil sætter fokus på lediges kompetencer via et innovativt digitalt dialogværktøj. Prøv spillet og bliv inspireret til en ny fremtid.

Job i Spil

Velkommen til Job i Spil. Et værktøj udviklet til vejledning om uddannelse og job. Start. Gem Job i Spil på din telefon: Tryk på og derefter

VUC app

Ledige job – Spil – Jobindex

Ledige job – Spil | Jobindex

Som ny virksomhedsrådgiver træder du ind i en stilling, hvor du bliver udfordret og inddraget af dine kunder og kolleger. Med afsæt i kundechefens …

Job i Spil – VUC Business Partner

Nysgerrig på dine muligheder for job og uddannelse? Job i Spil gør det let at blive klogere på, hvad der skal til for at nå i mål med job og uddannelse.

Job i Spil – Mobilspil til jobsøgende – Copenhagen Game Lab

JOB I SPIL er et mobilspil, som skal hjælpe svage jobsøgende til at blive mere afklarede om fremtidige muligheder for kompetenceudvikling og karriereveje.

Ledige job – Spil | Computerworld it-jobbank

Og vil du sætte din ekspertise i spil, samtidig med at du tilegner dig nye kompetencer? … og for at arbejde med mennesker, så har vi det perfekte job.

Spil job in København – Indeed

510 Spil jobs tilgængelige i København på Indeed.com. Pædagogmedhjælper, Sygeplejerske og flere!

Job i spil – job og uddannelse | HF & VUC Vest

Prøv Job i Spil og få indblik i, hvad der skal til for at nå i mål med job og uddannelse. Du bliver klogere på uddannelsessystemet og dine egne kompetencer.

Prøv Job i Spil – hvad der skal til for at nå i mål med job og uddannelse.

Danske Spil: Find dit drømmejob

Find dit drømmejob – Danske Spil

Måske du var på udkig efter et nyt job hos os, eller også var du måske bare nysgerrig på, hvad Danske Spil i grunden er for en arbejdsplads.

Keywords: job i spil